Optimal Design Of Femoral Hip Prosthesis Using Topology Optimisation To Reduce Stress Shielding - Ridzwan, Mohamad Ikhwan Zaini (2005)
Kemasukan implan ke dalam tulang paha telah mengurangkan agihan beban semulajadi kepada tulang.