Sebatian Antibiotik Daripada Tanin Yang Oiekstrak Daripada Kulit Pokok Bakau Minyak, Rhizophora Apiculata Blume - Sheh Hong, Lim (2004)
Penyelidikan ini mengkaji kesan Antimikrob ekstrak tanin daripada kulit pokok bakau minyak, Rhizophora apiculata Blume.