Facial And Dental Arch Features In Malay School Children: A Geometric Morphometric Analysis - Saeed Banabilh, Saeed Mohammed (2005)
Hubungkait antara maloklusi dengan tisu lembut muka masih menjadi kontroversi dan beium di fahami dengan sepenuhnya.