A Study Of Several Explicit Finite Difference Schemes For The Linear Convection Equation - Abdullah, Norul Huda (2007)
Perolakan adalah satu proses peralihan bendalir dari satu bahagian bendalir ke bahagian yang lain oleh pergerakan bendalir itu sendiri.