A New Approach Based On Honeybee Guarding System To Improve Intrusion Detection System - Ahmed Ali, Ghassan (2011)
Serangan yang semakin meningkat terhadap rangkaian dalam pelbagai cara yang canggih mendapat perhatian daripada pihak keselamatan rangkaian.