Organizational Commitment Among Bank Employees During Merger And Acquisitions - Hasan, Ali Nawari (2006)
Kajian ini telah diadakan untuk menyelidik pengaruh perasaan hati yang positif, perasaan hati yang negatif, tanggapan terhadap keupayaan organisasi untuk berjaya dalam penggabungan dan perolehan, dan tanggapan terhadap komunikasi tentang penggabungan dan perolehan terhadap tahap penglibatan pekerja dalam sesebuah organisasi sewaktu penggabungan dan perolehan organisasi