Factors Influencing Ethical Judgement Of Auditors In Malaysia - Aw, Lo Na (2006)
Masalah etika seperti yang melibatkan Enron, Worldcom dan Global Crossing telah mempengaruhi keyakinan orang awam terhadap profesion pengauditan.