Teachers’ Beliefs And Self-Efficacy In Computer Technology Integration For Teaching And Learning: A Comparative Study Between Oman And Malaysia - Mohammed Salim Alhajri, Rashid (2007)
Kajian ini dijalankan untuk mengkaji faktor-faktor berkaitan integrasi teknologi komputer untuk pengajaran dan pembelajaran