Iklim Komunikasi Dan Pencapaian Organisasi: Kajian Kes Antara Dua Buah Organisasi Awam Malaysia - Mohammed, Rosli (2007)
Kajian ini memerihalkan kepentingan proses komunikasi dalam pengelolaan aktiviti kerja organisasi.