The Role Of Media Relations In Corporate Public Relations Practice: A Study On 15 Public Listed Companies In The Klang Valley - Rama Krishnan, Sharmini (2007)
Tesis ini mengemukakan hasil kajian kualitatif tentang sama ada perhubungan media memainkan peranan yang strategik dalam amalan perhubungan awam korporat di Malaysia.