Development Of Entrance Ramp Merging Density Model Based On An Urban Expressway Traffic Condition - Adnan, Muhammad Akram (2007)
Operasi cantuman lalu lintas di susur masuk lebuh raya mempunyai kesan yang penting ke atas rekabentuk geometri dan operasi lalu lintas.