A Computational Study On A Nature Inspired Novel Doubly Curved Folded Shell Structural Form - Abdulrazzack, Suhail Abdulaziz (2007)
Kajian ini mengenai daun dari tumbuhan Johannesteijsmannia altifrons (J. altifrons) yang tergolong dalam keluarga palma telah diselidik.