Penspesiesan Logam Berat Dalam Air Sisa Campuran Industri Di Sistem Perparitan Tertutup , Zon Perindustrian Prai 1 Dan 2, Pulau Pinang - Karim, Sabrina (2007)
Satu kajian dijalankan untuk mengkaji kepekatan spesies-spesies logam kadmium, kuprum, plumbum dan zink dalam bahagian akueus