Modeling Of Flow Characteristics In A Pump Sump Physical Model Using Computational Fluid Dynamics - Mohd Arif Zainol, Mohd Remy Rozainy (2007)
Kajian ini dijalankan bagi memodelkan ciri-ciri aliran dalam model fizikal takungan pam menggunakan Dinamik Bendalir Berkomputer (CFD) melalui kod FLUENTTM 6.2.