Data Organization For Data Broadcasting In Mobile Computing - Mohd Darus, Rozaida (2006)
Peningkatan penggunaan di dalam teknologi tanpa wayar, membenarkan data atau maklumat dicapai oleh pengguna pada bila-bila masa dan di mana sahaja.