Cpu Usage Pattern Discovery Using Suffix Tree For Computational Resource Advisory System - Ooi, Boon Yaik (2006)
Dalam alam pengkomputeraan grid, sumber pengkomputeraan yang boleh diguna sentiasa berubah dari masa ke masa.