Analysis Of The Suspension Beam In Accelerometer For Stiffness Constant And Resonant Frequency By Using Analytical And Numerical Investigation - Wong, Wai Chi (2007)
Mikro-meterpecut yang digunakan dalam pelbagai penerapan hanya akan tercapai dengan jayanya sekiranya keperluan frekuensi resonans dan kepekaan dapat dipenuhi dan konsisten.