Analysis Of Harmonics Current Minimization On Power Distribution System Using Voltage Phase Shifting Concept - Suriadi, Suriadi (2006)
Beban tak linear seperti pembekal kuasa mod pensuisan dan pemacu kelajuan boleh kawal yang disambungkan kepada sistem pengagihan elektrik kuasa tiga fasa tiga