Structural Modelling And Analysis Of The Behavioural Dynamics Of Foreign Exchange Rate - Yip, Chee Yin (2006)
Tesis ini berkaitan dengan Kadar Wang Pertukaran Asing (KWPA) yang dihasilkan oleh satu regime urusniaga bebas.