Analysis Of Persistent Organic Pollutants In Fish And Seafood: Health Risk Assessment Through Dietary Intake - Muhammad, Syahidah Akmal (2006)
Profil enam sebatian aroklor telah dibina menggunakan kromatografi gas-jisim spektrometer dan pemetaan puncak kongener bifenil politerklorin kepada masa penahanan masing-masing telah dilakukan dengan tahap keyakinan yang tinggi.