Mechanical and environmental properties of denture base poly (METHYL METHACRYLATE) FILLED BY BARIUM TITANATE - Elshereksi, Nidal Wanis (2006)
Tujuan kajian ini ialah untuk menyiasat penggunaan barium titanat (BaTiO3) sebagai radiopasifier dalam poli (metil metakrilat) (PMMA) bagi bahan asas gigi agar memperolehi polimer yang telusradio.