Turnover Intentions Of Hotel Employees: The Role Of Human Resource Management Practices, Trust In Organization, And Affective Commitment - Hemdi, Mohamad Abdullah (2006)
Dalam suasana global dan persekitaran perniagaan yang sengit hari ini, hotel perlu membentuk dan mengekalkan kelompok pelanggan yang setia dan menguntungkan.