Faktor-Faktor Yang Mempengaruhi Pendapat Juruaudit Sehubungan Dengan Masalah Usaha Berterusan. - Hartadi, Bambang (2006)
Objektif kajian adalah untuk mengenalpasti apakah faktor petunjuk kewangan, jenis bukti dan penzahiran mempengaruhi pendapat masalah usaha berterusan yang dikeluarkan oleh juruaudit.