A Comparative Study Of Literary Translation From Arabic Into English And French - Moindjie, Mohamed Abdou (2006)
Kajian ini adalah satu kajian perbandingan sastera yang bertujuan menjelaskan perbezaan dan persamaan antara tiga bahasa – bahasa Arab, bahasa Inggeris dan bahasa Perancis