A Study on the Relationship between Self-esteem and Academic Achievement of Iranian students - Fathi, Heydar (2006)
Kajian ini cuba mengukur perhubungan antara estim kendiri dan pencapaian akademik dalam kalangan pelajar di negara Iran.