Evaluation Of The Personal And Professional Development Course In A Nursing Programme: A Case Study - Mohamed, Rasidah (2006)
Dalam abad ke-21 yang pantas berubah, pengamal kejururawatan dikehendaki mempunyai kebolehan berfikir secara mendalam untuk terus meningkatkan kemahiran teknikal di samping mengamalkan sikap penyayang.