Pencirian Dan Sifat-Sifat Komposit Polipropilena (Pp)/etilena Propilena Diena Monomer (Epdm) Terisi Sludge Kertas - Salmah, Salmah (2005)
Komposit elastomer termoplastik bagi adunan polipropilena (PP) dan getah etilena propilena diena monomer (EPDM) yang diperkuat sludge kertas (SK) (PP/EPDM/SK) telah dikaji.