Sintesis Dan Pencirian Zeolit Daripada Abu Terbang - Ismail, Suhaina (2005)
Pencirian ke atas sampel abu terbang dari salah satu loji janakuasa di Malaysia telah dijalankan dan digunakan dalam proses pensintesan zeolit.