Flutter Modeling And Simulation Of Wing Section Using Bondgraph Technique. - Abdul Razak, Norizham (2005)

(untitled)
Tesis ini berkaitan dengan pemodelan flutter untuk kerajang sayap dengan menggunakan kaedah Bondgraph