Development Of Integrally Skinned Polysulfone Ultrafiltration Membrane: Effect Of Casting Parameters - Sarif @Mohd Ali, Mahanim (2005)

(untitled)
Tesis ini memfokuskan pada pembangunan membran penurasan ultra polisulfona berselaput integrasi