Undang-Undang, Pentadbiran Dan Penggunaan Logo Halal: Kajian Kes Di Sumatera Utara, Indonesia - Wajdi, Farid (2014)

(untitled)
The study is related to laws, administration and the use of halal logo in North Sumatera, Indonesia. The study has three objectives. Kajian ini berkaitan dengan Undang-Undang, Pentadbiran dan Penggunaan Logo Halal di Sumatera Utara, Indonesia. Secara khusus kajian ini mempunyai 3 (tiga) objektif kajian.