Implikasi Pengaplikasian Telecommuting Terhadap Pensyarah-Pelajar (Pendapat Dan Penerimaan) - Mohamad, Diana (2006)
This study was conducted in order to know the opinions and perceptions of the lecturers regarding this matter : telecommuting application as an alternative for enhancing their working life. Kajian lapangan ini dilakukan bagi mengetahui pendapat serta pandangan para pensyarah berkenaan pengaplikasian telecommuting sebagai salah satu alternatif bagi memudahkan kerjaya mereka