Hubungan Faktor-Faktor Risiko Dengan Tuntutan Di Dalam Projek 'Fast Track' - Othman, Maznah (1997)
This research investigates the relationship between risk factors and contractor's claim in a 'fast track' project. Kajian ini menyelidiki hubungan di antara faktor-faktor risiko dengan tuntutan kontraktor di dalam projek pembinaan 'fast track'.