Parallel Platform For New Secure Stream Ciphers Based On Np-hard Problems - Mohammad A. Suwais, Khaled (2009)
Tujuan kajian ini adalah untuk mengenal pasti unsur-unsur utama reka bentuk sifer aliran yang selamat dan pantas.