Strategic Orientations And Marketing Performance Of Indonesian Fm Radio Stations: The Mediating Role Of Program Innovation - Brahmana, Sunardi Sembiring (2009)
Tujuan kajian ini adalah untuk mengkaji kesan empat orientasi strategik (orientasi pasaran, orientasi inovasi, orientasi keusahawanan, dan orientasi pembelajaran) ke atas prestasi pemasaran dalam konteks stesen radio FM di Indonesia.