Competencies, Employability, Mobility And Work-life Integration: An Antecedent-outcome Study Of “new Careers” - Samuel , Rachel Samuel (2009)
Kajian ini dijalankan untuk menerokai kemunculan “kerjaya baru” dalam dunia pekerjaan di Malaysia. “Kerjaya baru” dilihat sebagai beralih jauh daripada kerjaya 13 tradisi