An Institutionalist Study On The Performance Management System In A Government- Linked Organisation - Mohd Alwi , Norhayati (2009)
Kajian ini bertujuan untuk mendapatkan kefahaman dan penjelasan tentang bagaimana Sistem Pengurusan Prestasi