Penggunaan Debu Kaca Sebagai Sebahagian Bahan Pengganti Simen Di Dalam Konkrit - Ciri-Ciri Kejuruteraan. - Abas, Noor Faisal; Ramli, Mahyuddin (2006)
The main objective of this research is to investigate the use of waste material as a partial cement replacement in concrete.