Determinants Of The Implementation Of City Development Strategies (CDS): A Case Study of Qazvin, Iran (Abstract) - Mostafa Rasoolimanesh, Seyyed (2013)
Strategi pembangunan bandar (CDS) telah digunapakai oleh beberapa bandar di negara membangun untuk menangani cabaran baru bandar dalam era globalisasi