Knowledge management Capabilities As Predictor Of Project Performance In Malaysian Construction Companies (Abstract) - Asim Tufail, Muhammad (2013)
Bagi memahami kejayaan dan kegagalan pengurusan pengetahuan (KM), keupayaan KM mesti dikenal pasti dan dinilai.