Corak Pembangunan Kediaman Dalam Kawasan Bandar: Kajian Kes Ipoh, Malaysia (Abstract) - Asri Abdullah Kamar, Muhamad (2012)

(untitled)
Corak pembangunan kediaman dalam model-model bandar cenderung dibincangkan dari segi sosioekonomi seperti pengelompokan kelas kediaman, kelas pendapatan dan etnik.