Hubungan Antara Kompetensi Dengan Prestasi Pengurus Pusat Membeli Belah Di Malaysia (Abstract) - Zaki Arif, Mohd (2012)
Skop kerja pengurus harta pusat membeli belah yang amat luas telah membawa kepada penglibatan ramai individu.