Architectural Typology Of Mesopotamian Civilization From Ancient Cultural Myth (Abstract) - Fathel Khalil, Kadhim (2013)

(untitled)
Beberapa fakta dapat dijelaskan secara subjektif namun sukar untuk dibuktikan secara objektif, situasi ini membuatkan beberapa ahli falsafah sebelum Socrates menyingkir fakta logik dalam menterjemahkan alam fizikal disekeliling mereka.