Knowledge Management Practices, Organizational Learning Capability And Innovation Of Professional Development: An Empirical Study In Private Higher Education Institutions - Lim , Chuang Way (2011)

(untitled)
Disebabkan oleh persaingan sengit dan tekanan daripada kesan globalisasi, negara-negara Asia termasuk Malaysia berpendapat perlunya kelebihan daya saing sebagai matlamat untuk menjadikan negara masing-masing sebagai hab pendidikan serantau Asia.