Climate Change Reporting: A Resource Based Perspective - Shaikh Salim, Siti Zulaikha (2011)

(untitled)
Kajian ini dilakukan untuk mengkaji tahap serta faktor yang mengalakkan laporan pemanasan global di antara syarikat-syarikat yang tersenarai di Bursa Malaysia.