Factors Affecting Sustainability Reporting In Malaysian Local Authorities Website - Ismail, Zuhri (2012)
Umumnya, objektif kajian ini adalah untuk menentukan faktor-faktor yang mempengaruhi laporan kemampanan di laman sesawang Pihak Berkuasa Tempatan.