Service Quality And Its Relationship With Customer Satisfaction Towards Customer Loyalty: Perceptions Of Public Listed Companies - Mohd Isa, Salmi (2005)

(untitled)
Kajian ini dijalankan bertujuan untuk menilai kualiti perkhidmatan yang ditawarkan oleh firma audit dan mengkaji hubungan di antara kualiti perkhidmatan, kepuasan dan kesetiaan pelanggan terhadap perkhidmatan yang ditawarkan oleh firma audit.