Empowerment And Leadership Effectiveness Amongst Malaysian Managers - Shariff, Suriati (2005)

(untitled)
Kajian tertumpu kepada pemberian kuasa dan keberkesanan pimpinan di kalangan para-para pengurus Malaysia.