Doing More With Less: A Lean Manufacturing Model. - Sinnasamy, Balamurugan (2005)

(untitled)
‘Lean Manufacturing’ adalah suatu kaedah yang telah digunakan dengan jayanya oleh banyak syarikat , untuk meningkatkan keefisienan pengeluaran.