The Critical Success Factors For Six Sigma Implementation - Sasthriyar, Sivabalan (2006)

(untitled)
Six Sigma telah berkembang meluas merata dunia, dalam aspek performasi, kualiti, pengurangan kos dan kepuasan pelanggan.